Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Στην πανηγυρική εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Γιώργος Πατούλης: Οι Ηπειρώτες έχουν διαχρονική προσφορά στις δύσκολες στιγμές της ιστορίας και το παράδειγμα των μεγάλων Hπειρωτών ευεργετών του παρελθόντος έδειξε το δρόμο για να αναδυθούν νέοι σύγχρονοι ευεργέτες.

Το σεβασμό του στους Ηπειρώτες, για τη σημαντική και διαχρονική τους προσφορά, διατύπωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης ο οποίος συμμετείχε στην Πανηγυρική εκδήλωση «Πίτα του Ηπειρώτη 2019» της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Όπως τόνισε ο Γ. Πατούλης «οι Ηπειρώτες έχουν διαχρονική προσφορά στις δύσκολες στιγμές της ιστορίας και το παράδειγμα των μεγάλων ηπειρωτών ευεργετών του παρελθόντος έδειξε το δρόμο για να αναδυθούν νέοι σύγχρονοι ευεργέτες.

Όλοι οι Ηπειρώτες ανά τον κόσμο τιμούν την Ελλάδα μας!
Ποτέ δεν ξεχνάμε πως οι μεγαλύτεροι και περισσότεροι ευεργέτες της Πατρίδας μας ήταν από την Ήπειρο. Αγαπάμε τον Πολιτισμό τους, είμαστε κοντά τους και δεσμευόμαστε πως θα αναδείξουμε το πλούσιο πολιτιστικό τους έργο και θα ενώσουμε όλες τις παραδόσεις ανά την Ελλάδα».

Να σημειωθεί ότι «η Πίτα του Ηπειρώτη» αποτελεί μια πανηγυρική εκδήλωση και ένα Ηπειρώτικο αντάμωμα στο οποίο συνδυάζεται ο χορός, η κίνηση, το τραγούδι και τα ηχοχρώματα του γενέθλιου τόπου.

Το Σάββατο ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε και στην Κοπή της «Πίτας της Ηπειρώτισσας» η οποία πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο ρουμελιωτών. Ο κ. Πατούλης δήλωσε με αφορμή την εκδήλωση ότι η γυναίκα Hπειρώτισσα αποτελεί ένα πρόσωπο σύμβολο στην ελληνική ιστορία. Αποτελεί ένα φορέα ψυχικού σθένους, ευαισθησίας και αγάπης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *