Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κώστας Μπακογιάννης: «Είναι κέρδος για την Αθήνα να συζητάμε όλοι μαζί ανοιχτά»

Κώστας Μπακογιάννης

Την άποψη του   ότι  είναι κέρδος για την Αθήνα να συζητούν  όλοι μαζί, ανοιχτά οι υποψήφιοι δήμαρχοι της πόλης εξέφρασε ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Βασίλη Χιώτη και του Νότη Παπαδόπουλου.

«Έτσι και αλλιώς συνοδοιπόροι είμαστε, μπορεί να βρεθούμε τώρα αντιμέτωποι μέχρι και τις εκλογές, αλλά μετά θα πρέπει όλοι  να κάτσουμε γύρω από ένα τραπέζι. Θα συμμετέχουμε στο ίδιο Δημοτικό Συμβούλιο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών. Οφείλουμε  να βρίσκουμε κοινούς τόπους για τη συνεργασία, για τη συνεννόηση, για τη συναίνεση. Μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει μπροστά ένας δήμος» τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Απαντώντας σε ερωτήσεις  σχετικά με τις αιχμές συνυποψηφίων του  εναντίον του στην διάρκεια της συζήτησης  στον «Ιανό» ,ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Εντάξει, αυτά είναι επικοινωνιακά τρυκ, αυτά είναι παλαιομοδίτικες τρικλοποδιές. Δεν είναι εκεί το ζητούμενο. Θέλω να πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα φύγουμε από τις γενικολογίες και τις αοριστολογίες και θα μιλάμε όσο γίνεται πιο συγκεκριμένα. Και σιγά-σιγά και οι συνυποψήφιοί μου, ο κύριος Γερουλάνος και ο κύριος Ηλιόπουλος, όσο μπαίνουν στην Αυτοδιοίκηση-γιατί κακά τα ψέματα, από την κεντρική πολιτική σκηνή προέρχονται-τόσο θα καταλάβουν ότι αυτό είναι το αίτημα των δημοτών σήμερα, αυτό είναι η ανάγκη των δημοτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *