Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Συνελήφθησαν 3 άτομα για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, της 15-2-2019, στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών  της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρία (3) άτομα εκ των οποίων δύο αλλοδαποί ηλικίας 45 και 35 ετών και ένας 46χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων για την αποδόμηση εγκληματικών ομάδων διακίνησης ναρκωτικών και ύστερα από εκτεταμένες έρευνες, διασταύρωση στοιχείων και δημιουργία προφίλ, επετεύχθη ο εντοπισμός των προαναφερόμενων δραστών και εξακριβώθηκε η εγκληματικής τους δράση, στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και της Καλλιθέας.

Μετά από έρευνα στο Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε ο 45χρονος αλλοδαπός το οποίο κατασχέθηκε, καθώς και σε τρείς (3) οικίες στην περιοχή της Καλλιθέας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, ακατέργαστη κάνναβη βάρους -45- κιλών και -753- γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους -1,4- γραμμαρίων, δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, έξι (6) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ.

Επιπλέον εντοπίσθηκε στην ίδια περιοχή η οικία, που χρησιμοποιείτο ως χώρος αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή.