Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Επίσκεψη του Παύλου Γερουλάνου στην ογκολογική μονάδα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα»

Κατά την επίσκεψή του στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα», ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος έτυχε θερμής υποδοχής από την Πρόεδρο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τον Διοικητή των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριο Μανώλη Παπασάββα καθώς και από τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

H κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον Παύλο Γερουλάνο για την επίσκεψή του στο ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων και τη στήριξή του στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. «Γνωρίζω πολύ καλά την κοινωνική σου ευαισθησία αλλά και την αγάπη σου για τα παιδιά. Και έχει για εμένα, προσωπικά, πολύ μεγάλη αξία το γεγονός ότι σε όλη σου τη διαδρομή έχεις επιλέξει να παραμείνεις σταθερός στις αρχές, το ήθος, την παιδεία αλλά και τις αξίες που σε κάνουν να ξεχωρίζεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη στον Παύλο Γερουλάνο και του απένειμε την τιμητική πλακέτα του συλλόγου ενώ στη συνέχεια μαζί τοποθέτησαν ένα αστέρι με το όνομά του στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ»

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», με τις λέξεις αγάπη, ελπίδα, πίστη, χαρά και υγεία, ζωγράφισαν έναν μεγάλο χιονάνθρωπο και τον χάρισαν στον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων.

Ο Παύλος Γερουλάνος ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη τονίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ»: «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για να ενημερωθώ για τη δράση της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Ευχαριστώ τα μέλη από το διοικητικό συμβούλιο για το έργο που κάνετε. Κυρία Βαρδινογιάννη ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, με τιμούν ιδιαίτερα. Ως πολίτης της Αθήνας ξέρω το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» από διάφορες πτυχές. Δεν γνώριζα όμως το τεράστιο μέγεθος του έργου που έχετε επιτελέσει και όσοι δεν το ξέρουν καλό θα ήταν να το μάθουν για να καταλάβουν τις δυνατότητες που έχει ο οργανισμός».

Ο Παύλος Γερουλάνος κατά την ξενάγησή του στο νοσοκομείο Παίδων, αφού ενημερώθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου, κ Μανώλη Παπαπασάββα, για το έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, έγινε και ο ίδιος εθελοντής δότης μυελού των οστών.